Facebook Pixel

Arto Vini Soirée - DINSDAG 30 APRIL 2019 om 20u in Wijnbar De Ridder te Sint-Truiden - VOLZET

In hun Neoclassistisch herenhuis in het centrum van Sint-Truiden hebben Anna en Billy als jong ondernemingskoppel een prachtige B&B en wijnbar uitgebouwd. Dit indrukwekkende pand in de Ridderstraat 30 is ideaal voor onze tweede Artovini Soirée.

We ontvangen je graag om 20u stipt. Bij het binnenkomen kan je kennismaken met onze Vincent Poirier blanc de blancs. . Daarna laten we je graag een uitgelezen selectie van onze lentewijnen proeven: Ideaal voor communiefeesten, paasfeesten, BBQ’s en andere lente- en zomerfeestjes die eraan komen.

Tijdens de proeverij worden er tal van koude en warme hapjes geserveerd.

Aansluitend kan je nog wat nagenieten van het prachtige kader en de uitzonderlijke sfeer van De Ridder. De loungebar gaat open en je kan tegen betaling nog één van de geproefde wijnen bestellen. Ook onze huischampagnes Pierre Trichet l’Authentique brut en L’Héritage blanc de blancs zijn op dat moment per glas en per fles te koop.

Wie wil kan de gedegusteerde wijnen aankopen en mee naar huis nemen.

Voor dit event voorzien we als dresscode business casual.

Inschrijven kan enkel via onderstaand inschrijvingsformulier of via events@artovini.be. Gelieve telkens het juiste event en het aantal personen op te geven.
Je inschrijving is definitief na overschrijving van €10 per persoon op rekening BE14 0018 3622 8083 met vermelding ‘Wijnproeverij 30 april 2019’

Deze wijnproeverij is volzet, schrijf in op onze nieuwsbrief en kom als eerste te weten wanneer de volgende wijnproeverijen plaatsvinde!