Facebook Pixel

Wijnproeverij - VRIJDAG 30 APRIL 2020 om 19u30 in Il Giardino te Diest

Het vroegere prestigieuze bankgebouw “Banque Centrale de la Dyle” in Diest werd omgevormd tot een eigenzinnige woonwinkel, exclusieve feestlocatie en loungebar met de klinkende naam Il Giardino. Dit prachtige kader in de Koning Albertstraat 53 is het toneel van de eerste Artovini Soirée.

We ontvangen je graag om 20u stipt. Bij het binnenkomen op de rode loper kan je kennismaken met onze Vincent Poirier blanc de blancs. Daarna laten we je graag een uitgelezen selectie van onze lentewijnen proeven: Ideaal voor communiefeesten, paasfeesten, BBQ’s en andere lente- en zomerfeestjes die eraan komen.

Aansluitend kan je nog wat nagenieten van het prachtige kader en de uitzonderlijke sfeer van Il Giardino. De loungebar gaat open en je kan tegen betaling nog één van de geproefde wijnen bestellen. In de prachtige kluizenzaal openen we de champagnebar en zullen op dat moment ook onze champagnes Pierre Trichet l’Authentique brut en L’Héritage blanc de blancs per glas en per fles te koop aangeboden worden.

Wie wil kan de gedegusteerde wijnen aankopen en mee naar huis nemen.

Inschrijven kan enkel via onderstaand inschrijvingsformulier of via events@artovini.be. Gelieve het juiste event en het aantal personen op te geven.
Je inschrijving is definitief na overschrijving van €10 per persoon op rekening BE14 0018 3622 8083 met vermelding ‘Wijnproeverij 30 april 2020’