Facebook Pixel

WIJNPROEVERIJ - VRIJDAG 27 MAART 2020 om 19u30 in Wijnhuis Van Geyseghem te Tienen

Sinds midden 2018 werken wij nauw samen met het gerenommeerde wijnhuis Van Geyseghem in Tienen. Dit wijnhuis is al drie generaties gekend voor de import en verdeling van kwaliteitsvolle vooral Franse wijnen. Sinds 1946 verdeelt het wijnhuis aan particulieren, horeca en andere ondernemingen. Vele klasse-restaurants en brasserieën, maar ook heel wat particulieren zijn er al jaren klant.

We ontvangen je voor dit event graag om 19u30u stipt in de authentieke proeverijzaal en bieden je graag een glaasje bubbels aan. Na de bubbels volgt een uitgelezen selectie topwijnen uit onze collectie vergezeld van deskundige uitleg en tal van koude en warme hapjes.
Wie wil kan de gedegusteerde wijnen aansluitend aankopen en mee naar huis nemen.


Inschrijven kan enkel via onderstaand inschrijvingsformulier of via events@artovini.be. Gelieve telkens het juiste evenement en het aantal personen op te geven.
Je inschrijving is definitief na overschrijving van €5 per persoon op rekening BE14 0018 3622 8083 met vermelding ‘Wijnproeverij 25 oktober 2019’ UPDATE: Omwille van de verspreiding van het Corona Virus zijn we genoodzaakt deze proeverij af te gelasten