Facebook Pixel

Over Arto Vini

Arto Vini is ontstaan in 2018 als de online-afdeling van het gerenommeerde wijnhuis Van Geyseghem in Tienen. Dit wijnhuis is al drie generaties gekend voor de import en verdeling van kwaliteitsvolle vooral Franse wijnen. Sinds 1946 verdeelt het wijnhuis aan particulieren, horeca en andere ondernemingen. Vele klasse-restaurants en brasserieën, maar ook heel wat particulieren zijn er al jaren klant.

Op deze stevige grondvesten wil Arto Vini verder bouwen. In nauwe samenwerking met Jean Pierre Van Geyseghem willen Tom Appeltans en Raf Lemmens ook online dit kwalitatief sterke aanbod op de markt brengen. Zij koesteren sterke groeiambities en willen Arto Vini een prominente plaats geven in de wereld van kwaliteitswijnen.

Arto Vini … de kunst van de wijn. Tom en Raf willen als nieuwe dynamische ondernemers deze kunst verder ontdekken en verspreiden.

Word samen met ons ambassadeur van Arto Vini, volg ons dan op Facebook & Instagram en meld je aan op onze webshop. Zo sta je op de eerste rij en blijf je op de hoogte van onze interessante aanbiedingen.

 

Onze adviseurs:

Wijnhandel Van Geyseghem NV, Hamelendreef 83, 3300 Tienen
Boekhoudkantoor Advizo, Luikersteenweg 193 bus 003 - 3800 St-Truiden
Studio Carré Moiré, Tiensesteenweg 102, 3001 Heverlee
Techno Vision, Braamstraat 2A, 3470 Kortenaken

Onze partners:

Brasserie Ohana - Alken

Eglantier - Diest

De Leeuw van Vlaanderen - Scherpenheuvel

Brasserie Montaigu - Scherpenheuvel

New Koncept - Hasselt

Tuincafé - Lommel

De Beurs - Neerpelt

Kruideniershoek - Neerlinter

Stuifmeel & Stamper - Korbeek Lo en Heverlee