Privacyverklaring Arto Vini

1. Algemeen

We verzamelen en gebruiken jouw persoonsgegevens  om onze diensten te kunnen aanbieden en ze beter op jou af te stemmen. Die persoonsgegevens verzamelen wij door ze jou persoonlijk te vragen of via onze webshop (www.artovini.be), wanneer je deze bezoekt, een account aanmaakt en bepaalde gegevens invult. Jouw persoonsgegevens zijn belangrijk voor ons, daarom beschermen we ze goed. Bij het gebruik van jouw persoonsgegevens houden wij rekening met de rechten die je hebt volgens de wet.

 Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Arto Vini verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met Arto Vini, zoals onze bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen.

Wie is verantwoordelijk voor de gegevens die wij verzamelen:

 Arto Vini BVBA, met maatschappelijke zetel te Lindestraat 12, 3570 Alken en ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0694.712.020 RPR Tongeren.

 

2. Welke persoonsgegevens verzamelen en gebruiken we?

2.1 Gegevens die je ons zelf bezorgt
Veel van de door ons verzamelde gegevens geef je zelf aan ons door wanneer je gebruik maakt van onze diensten: wanneer je een bestelling plaatst, een account aanmaakt of contact met ons opneemt. Het gaat dan over gegevens zoals je naam en voornaam, je contact- en adresgegevens, je telefoonnummer, je e-mailadres, je geboortedatum, je aankoopgegevens, je betaalgegevens enz.

 Deze gegevens worden gebruikt om jouw bestelling af te handelen, te bezorgen en je op de hoogte te houden over je bestelling. Ook voor eventuele retourzendingen zijn deze gegevens noodzakelijk.
Wij delen deze gegevens enkel met onze logistieke partners: MyParcel, Bpost, PostNL en Van Geyseghem NV. Deze partijen ontvangen het bestelnummer, je naam en bezorgadres zodat ze jouw pakketje op de juiste manier kunnen verwerken.

 We verzamelen in principe geen persoonsgegevens die gevoelig van aard zijn, zoals bv.  medische informatie, gegevens over ras of etnische afkomst, geaardheid etc.

2.2 Automatisch verzamelde gegevens
Daarnaast verzamelen we zoals vele sites technische gegevens over jouw bezoek aan onze website zoals je IP-adres, het tijdstip van je bezoek, het besturingssysteem dat u gebruikt, de delen van de website die u bezoekt, het webadres van waaruit u met een directe link aan naar onze website heeft gemaakt, enz.
Deze informatie wordt gebruikt om de website én jou gebruikservaring te verbeteren.

Om de goede werking van onze website te garanderen en het navigeren te vergemakkelijken maken we gebruik van cookies om gegevens te verzamelen.

Wat zijn cookies?
Een cookie is een tekstbestandje dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u de website raadpleegt. De cookie bevat een unieke code die toelaat om uw browser te herkennen gedurende het bezoek aan de website (een zogenaamde ‘session’ cookie) of bij latere, herhaalde bezoeken (een zogenaamde ‘permanente’ cookie). Cookies kunnen geplaatst worden door de server van de website die u bezoekt of door partners waarmee deze website samenwerkt. De server van een website kan alleen de cookies lezen die hij zelf geplaatst heeft. Hij heeft dus geen toegang tot andere informatie die zich op uw computer of mobiel apparaat bevindt. Cookies worden op uw computer of uw mobiel apparaat gestockeerd in de folder van uw browser. De inhoud van een cookie bestaat meestal uit de naam van de server die de cookie geplaatst heeft, een vervaldatum en een unieke cijfercode.

Cookies maken de interactie tussen u en de website over het algemeen gemakkelijker en sneller, en helpen u om te navigeren tussen de verschillende onderdelen van een website. Cookies kunnen ook gebruikt worden om de inhoud van een website of de publiciteit op een website relevanter te maken voor u en aan te passen aan uw persoonlijke smaak en behoeften.

 

Gebruik van cookies op www.artovini.be

 

1. Noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn onmisbaar om onze website te kunnen bezoeken en om bepaalde onderdelen ervan te kunnen gebruiken. Deze cookies laten u bijvoorbeeld toe om te navigeren tussen de verschillende onderdelen van de websites, om formulieren in te vullen, om bestellingen te doen en de inhoud van uw winkelkarretje bij te houden. Ook wanneer u met uw persoonlijke account wenst in te loggen, bijvoorbeeld op onze webshop, zijn cookies noodzakelijk om op een veilige manier uw identiteit te controleren vooraleer we toegang geven tot uw persoonlijke informatie. Indien u deze cookies weigert zullen bepaalde onderdelen van de website niet of niet optimaal werken.

2. Functionele cookies

De functionele cookies zijn de cookies die het functioneren van onze websites vergemakkelijken en aangenamer maken. Zij zorgen er ook voor dat u een meer gepersonaliseerde surfervaring krijgt. Het zijn bijvoorbeeld de cookies die uw taalvoorkeur en uw klantsegment onthouden.

3. Performantie-cookies

We gebruiken performantie-cookies om informatie te verzamelen over het gebruik dat bezoekers maken van onze websites met de bedoeling de inhoud van onze websites te verbeteren, meer aan te passen aan de wensen van de bezoekers en om het gebruiksgemak van onze websites te vergroten. Zo is er bijvoorbeeld een cookie die ons het aantal unieke bezoekers helpt tellen en een cookie die bijhoudt welke pagina’s het populairst zijn.

4. Third party cookies

Onze websites bevatten ook elementen van andere, derde partijen, zoals videodiensten, social-mediaknoppen of advertenties.

De tabel hieronder bevat een opsomming van de cookies die we gebruiken en welke informatie ze opslaan.

Cookie

Doel cookie

Levensduur

Sessie cookie

Bewaart sessie-informatie.

Tot sluiten browser

Tracking cookie

Trackt bezoekers.

NVT

Google Tag cookie

Laat toe om code te updaten.

Tot sluiten browser

Facebook cookie

Laat de bezoeker toe om inhoud te delen.

1 jaar

Google Analytics (*)

Arto Vini gebruikt Google Analytics om de effectiviteit van haar marketingcampagnes te meten.

2 jaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(*) info over Google Analytics cookies onder voorbehoud van wijzigingen door Google.

Beheer van cookies

U kunt uw browser zo instellen dat u bericht krijgt wanneer een cookie wordt geplaatst of dat het verzamelen van cookies niet mogelijk is.
Als u het plaatsen van cookies onmogelijk maakt, bestaat de kans dat bepaalde functies niet werken of dat u van bepaalde diensten van Arto Vini geen gebruik kunt maken.
Wij gebruiken geen cookies om u persoonlijk te identificeren of persoonlijke gegevens op te slaan zonder uw medeweten. Als u de installatie van cookies op uw computer of mobiel eindapparaat toch wilt beperken, blokkeren of verwijderen, dan kunt u dit doen via uw browserinstellingen.

Hoe lang bewaren we jouw persoonsgegevens?

Wanneer je je profielgegevens 10 jaar lang niet gebruikt, worden ze verwijderd. Je aankoopgegevens houden we 5 jaar actief bij na aankoop.

 

3. Directe marketing

Arto Vini zal uw gegevens niet gebruiken voor directe marketing, tenzij u ons daarvoor uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven.
U heeft het recht deze toestemming op elk moment weer in te trekken, door u bv. uit te schrijven van onze nieuwsbrieven of via eenvoudig verzoek per mail naar info@artovini.be.

4. Veiligheid

Wij hechten belang aan jouw persoonsgegevens, daarom doen we er alles aan om onze servers, databanken en andere gegevensdragers goed te beveiligen en om ongeoorloofd gebruik of toegang te voorkomen. De gegevens onder onze hoede worden met zowel fysieke als technologische middelen beschermd.
Ondanks al onze inspanningen, kunnen wij de veiligheid en bescherming van jouw persoonsgegevens echter nooit volledig garanderen.
Onze website kan links bevatten naar andere websites. Wanneer je wordt doorverwezen naar een andere website of toepassing, geldt de privacyverklaring van die andere website of toepassing.

 

5. Jouw rechten

Hieronder maken we een opsomming van jou rechten:

-          Je kan een overzicht vragen van de persoonsgegevens die we van jou bijhouden.

-          Je kan foutieve gegevens laten verbeteren

-          Je kan gegevens die niet langer relevant zijn laten verwijderen.

-          Je kan je gegevens laten doorsturen naar een andere partij.

-          Je kan vragen je gegevens niet te gebruiken voor direct marketing. Dit doe je door gebruik te maken van de uitschrijfmogelijkheid in de marketingmail of ons te contacteren per mail of telefoon. Onze gegevens vind je op www.artovini.be.

-          Je kan ons vragen om het gebruik van jouw persoonsgegevens te beperken of om bezwaar te maken tegen een gebruik van jouw persoonsgegevens.

 

Klachten rond de behandeling van jouw persoonsgegevens?
Heb je klachten over hoe wij omgaan met je persoonsgegevens? Contacteer ons dan via info@artovini.be of +32(0)468 58 30 03. Wanneer wij je onvoldoende kunnen helpen, kan je ook steeds contact opnemen met de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit en daar een klacht indienen.

 

6. kennisgeving

 

Deze privacyverklaring kan gewijzigd worden als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De geldende privacyverklaring vind je steeds terug op www.artovini.be. Raadpleeg de privacyverklaring hier regelmatig om op de hoogte te blijven van de wijzigingen.
Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 22 mei 2018.