Facebook Pixel

Opstart van onze blog

Opstart van onze blog

Hallo iedereen!

 

Welkom op onze nieuwe blogpagina! Wil je iets bijleren over wijn, zonder overrompeld te worden met een veelheid aan info? Welnu, dan is de blog van Arto Vini ideaal voor jou. We posten wat weetjes en helpen je graag om langzaam je kennis uit te breiden.

Slaat de keuzestress soms toe in de winkel of wijnhandel door het grote aanbod? We zullen af en toe een suggestie doen of kort een wijn voorstellen. Laat het nu net zo zijn, dat wijnen niet altijd duur hoeven te zijn, maar ze moeten wel passen bij het gerecht of de gelegenheid.

We zullen dus regelmatig een post op onze blog zetten. Je kan op elk moment instappen en beginnen volgen, of je kan een blog overslaan zonder de draad kwijt te zijn. We hebben ze zo opgesteld dat het geen aaneengesloten boek wordt. Het is meer een soort dagboek waarin je kan lezen en dat je weer kan sluiten, om daarna op een willekeurig moment weer in te pikken. Je zal merken dat als je iets bijleert over wijn, je er nog meer van zal genieten. Dit was bij ons in ieder geval zo en dat willen we graag delen met jullie.

 

Groetjes,

Tom en Raf